Download de
handleidingPDF

Avertinoo sluit niet meer

Since versie 3.4 is Avertinoo multitask :

Wanneer U avertinoo sluit via de home knop, dan zal deze verder werken gedurende 10 minuten in de achtergrond. Als U de applicatie volledig wil afsluiten, zie de multitask rubriek.

Ik krijg geen radar meldingen meer

Dit kan gebeuren als de POI database corrupt geraakt (bv tijdens een update en micro onderbrekingen). Sinds versie 3.5 kan U in de instellingen deze database herzetten. De applicatie zal U dan vragen om een nieuwe versie te laden. Om snel de database na te kijken, kijk op de map of er meldingen verschijnen, als ze op de map komen, dan kan Avertinoo deze melden.

melding "illegal version"

Uw iPhone heeft ooit een illegale versie gehad en onze servers sluiten U uit. Als U een legaal aangekochte versie hebt geladen, wees geduldig. Een automatisch script loopt verschillende keren per dag om legale gebruikers te verlossen.

Avertinoo displays "NO GPS"

Dank om deze methode te testen :

- De test moet buiten worden uitgevoerd ( auto / huis)

- Verwijder de eventuele beschermhoes van je iPhone

- "Instellingen" icoon op de iPhone en vervolgens op "Algemeen" :

# Reset => "Reset waarschuwingen locatie"

# Reset => "Reset Network Settings" (uw persoonlijke gegevens niet zullen worden gewist)

iPhone start opnieuw

- "Instellingen" icoon op de iPhone :

# Wi-Fi => veranderen van "geen verbinding" op "uit"

- Start Avertinoo en laat toe om uw huidige locatie te gebruiken

Wacht tot de cirkeldeeltjes rond de "i" stabiliseren (altijd buiten van uw auto of huis).

Onderaan links in het informatiekader, rechter kolom, zie je de precisie van de localisatie:

- Indien groter dan 500m, locatie bij benadering (GSM triangulatie)

- Indien minder dan 60m, precieze locatie (GPS)

Waarschuwing : indien de nauwkeurigheid minder dan 60m is , maar de cirkeldeeltjes rond de "i" blijven lopen, dan heb je waarschijnlijk de "wifi" niet op "uit" gezet in de voorkeuren van de iPhone.

Neem contact op (contact@avertinoo.fr) indien deze methode geen resultaten geeft, en laat ons ook weten of Avertinoo in het verleden al heeft gewekt op jouw iPhone.

Avertinoo toont "NO DATA"

Verlies van GPRS/Edge/3G netwerk kan de datalink onderbreken. maw, Avertinoo kan niet met onze servers communiceren en nog minder data synchroniseren. Korte onderbrekingen zijn niet erg aangezien Avertinoo de data van de laatste synchronisatie in geheugen houdt. Als de onderbrekingen geregeld of constant zijn, doe dan het volgende :

- Open de regelingen op de iPhone ("regelingen" ikoon)

- Activeer vliegtuigmodus

- Wacht een paar seconden

- Desactiveer de vliegtuigmodus

Dit verplicht Uw iPhone een nieuwe connectie te maken met een antenne en hopelijk een stabiele datalink. Indien het niet lukt, neem dan contact met ons op

Is het gebruik van Avertinoo in Uw telefoonplan ?

Avertinoo gebruikt dezelfde verbindingen zoals de meeste iPhone applicaties. Als U via Safari kan surfen zonder meerkost, dan zal Avertinoo U niets extra kosten.

Bijvoorbeeld, alle abonementen met "ongelimiteerd internet" of enige andere optie "internet" maken het mogelijk om Avertinoo te gebruiken met alle live evenementen.

Hoeveel data gebruikt Avertinoo ?

Avertinoo gebruikt gemiddeld 240 Kilobytes/uur. Dit verbruik hang af van de instellingen en het gebruik van de map. Wilt U het dataverbruik beperken dan kan U het volgende doen :

- In de ledenhoek, zet "waarschuwingsafstand" (tussen 5km en 50km) op een lagere waarde. Des te kleiner de waarschuwingszone, des te kleiner de data te synchroniseren.

- Ook in de ledenhoek, "synchronizatie interval" vergroten (tussen 30s en 180s), Hoe groter het interval hoe minder U verbruikt.

- En als laatste, hoe meer U de map gebruikt, hoe meer U data verbruikt. Gebruik dus de map met mate als U Uw dataverbruik wil besparen.

Kan ik Avertinoo op verschillende apparaten installeren zonder opnieuw te betalen ?

Apple laat U toe om een applicatie op 5 verschillende apparaten te installeren binnen eenzelfde iTunes account. Als U Avertinoo op Uw iPhone heeft, dan kan U voor Uw comfort ook een versie installeren op Uw iPad (indien op hetzelfde iTunes account). U zal dan niets extra moeten betalen, maar denk erom, Uw iPad moet een 3G verbinding hebben om de live evenementen te krijgen.

Ik heb Avertinoo van mijn apparaat gewist, hoe installeer ik het opnieuw ?

iTunes onthoudt al de aangekochte applicatie op zijn platform. U kan een applicatie opnieuw gratis installeren . Volg de volgende simpele stappen :

- Ga naar de appstore

- Gebruik "zoek store", tip "Avertinoo" en open de beschrijvingspagina

- Klik op de prijs en dan op "kopen"

- Geef Uw iTunes paswoord

- Een popup meldt U dat U deze app reeds gekocht heeft

- Valideer de popup om het laden te starten